VRHUNSKI REKLAMNI MATERIJALI – POVOLJNE CENE!


Proveren kvalitet, raznovrsne metode brendiranja, brza isporuka, poštovanje rokova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Detaljnije

BOGATA PONUDA


   Preko 2500 različitih reklamnih artikala, organizovanih u 16 kategorija.
   Pronađite adekvatne promotivne poklone i za najizbirljivije poslovne saradnike i klijente.


Detaljnije

LAKA KUPOVINA


Ne napuštajući svoju kancelariju pregledajte ponudu, a zatim nas pozovite ili pošaljite mejl sa spiskom željenih proizvoda.
U kratkom roku dobićete našu ponudu.
Ukoliko vam ponuda odgovara, započinjemo usaglašavanje izgleda štampe, štampamo i šaljemo na vašu adersu.


Detaljnije
Rokovnici

ROKOVNICI

Rokovnici su nezamenljivi u svakodnevnom radu poslovnih ljudi. U ponudi je veliki broj različitih modela i boja rokovnika. Agende, notesi, planeri i imenici se mogu bredndirati na nekoliko načina

 

Majice za sve prilike

MAJICE ZA SVE PRILIKE

Majice za sve prilike - T-modeli, polo majice, poliestrske, neon, dečije, ženske.
Veliki izbor boja i veličina. Brendiranje štampom ili vezom.


Saznajte više...

 

sadržaj

Čujemo Vas dobro

  U rubrici „Čujemo Vas dobro" biće iznete neke od vaših primedbi ili sugestija, kao i mere koje smo preduzeli u vezi sa njima.
 Ovaj bilten postoji jer se, tokom istraživanja zadovoljstva naših klijenata i zaposlenih, obavljenog u februaru mesecu, veliki broj učesnika izjasnio da bi kvartalni newsletter mogao doprineti boljoj informisanosti klijenata. Agencija „Maverick Consulting", koja je za nas obavila ovo istraživanje, ocenila je ovaj stav učesnika istraživanja kao stav koji će imati najzačajniji efekat na poboljšanje međusobne komunikacije.

  Veoma nam je važna svaka povratna informacija koju dobijemo od klijenata. Iako najradije čujemo pohvale, kritike su nam možda i značajnije, jer nam daju mogućnost da ispravimo greške i preduzmemo mere da takvih primedbi ne bude više.
  Ukoliko ste sarađivali sa nama i želite da nas pohvalite, ili kritikujte – ne oklevajte, pošaljite svoje mišljenje na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Svaka pohvala ili primedba biće pažljivo razmotrena. Preduzećemo konkretne mere da vaše sledeće "Kampanja iskustvo" bude bolje
  U ostalim rubrikama biltena,  pored predstavljanja aktuelne sezonske i akcijske ponude, upoznaćemo Vas sa pojedinim članovima Kampanja tima, dati značajne savete iz oblasti brendiranja i odabira materijala, prikazati najnovije trendove iz oblasti promo industrije i predstaviti Vam neke od naših klijenata.

čemu služi

HALTER touch olovka

touch hemijska olovka sa držačem za telefon.

Zanimljiva multifunkcionalna olovka - osim osnovne funkcije, ova olovka može poslužiti i kao praktičan stalak za mobilni telefon, posebno pogodan kod pregledavanja video-sadržaja, ili prezentacija. Pored toga, vrh olovke prilagođen je interakciji sa touch ekranom, odnosno ekranom osetljivim na dodir mobilnog telefona, tableta i drugih uređaja tako da možete precizno kucati, bez ostavljanja otisaka na ekranu. Olovka je izrađena od plastike, dostupna je u dve boje i na njoj je moguća sito, tampon ili kolor UV štampa. Umesto „Kupi odmah“ neka stoji „Pogledaj na sajtu“ Pored plastične olovke, novina je metalna verzija ove olovke, HALTER METAL, pogodna i za lasersku gravuru, koja će biti dostupna za kupovinu od 23. marta. Halter metal se izrađuje u dve boje – crnoj i srebrnoj, dok graviranje ostavlja srebrni trag.

SAVETI IZ BRANŠE

Brendiranje pamučnih majica – digitalna, ili sito štampa? Kod poručivanja brendiranih majica uvek postoji dilema koju metodu štampe odabrati, odnosno kako dobiti što kvalitetnije brendiranje, po što povoljnijoj ceni. Najčešće opcije su sito štampa i digitalna direktna štampa, ali se radi i vez, razne vrste preslikača, fleks i flok folije... U ovom tekstu osvrnućemo se na prve dve metode brendiranja, kao najčešće i (uglavnom) najpovoljnije.

Sito štampa

- Povećanje broja boja štampe povećava cenu štampe.
- Što veći broj majica, cena po komadu je povoljnija.
- Cena uštampavanja ne zavisi od boje majica.
- Isti motiv se štampa na svim majicama.

Digitalna štampa

- Nema ograničenja u broju boja, može se štampati pun kolor, fotografija i slično.
- Cena otiska je ista bez obzira na broj poručenih majica.
- Otisci ne moraju biti isti, moguće je čak raditi i poseban motiv za svaku.
- Cena štampe na tamnim majicama je višestruko viša u odnosu na bele majice.

upoznajte kampanja tim

Marija Dimitrijević

064/6423342
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Zaposlena u Agenciji Kampanja od 2013. godine. U svakodnevnom je kontaktu sa kupcima, posvećena unapređenju komunikacije i sveukupnog iskustva poslovanja sa Kampanjom. Poznaje “u prste” asortiman reklamnih materijala, pomaže kupcima pri odabiru proizvoda, u skladu sa njihovim potrebama. Ne može da zamisli radni dan bez “Najlepše želje” mini čokoladice.

Marijin savet Vama: Želite savršenstvo? Tražite uzorke!

Zadovoljni klijenti

Milica Stojanović

direktor SEAVUS doo

“Naglasiću veliko zadovoljstvo po pitanju saradnje sa firmom "Kampanja", kada je u pitanju kvalitet proizvoda, brzina isporuke i pre svega jako dobra komunikacija koju ostvarujemo.”

Darko Stanisavljević

Global Substation Solutions doo

Global Substation Solutions d.o.o. Beograd ima uspešnu saradnju sa Agencijom ”Kampanja” iz Sokobanje, od 2014. godine. Zadovoljni smo kvalitetom proizvoda iz njihovih kataloga, kao i uslugom grafičkog dizajna i kvalitetom štampe na poručenom reklamnom materijalu. Sve dosadašnje isporuke su obavljene korektno i u dogovorenom roku.

odlična prilika

PREMIA MAJICE

50.018
Ženska pamučna majica, blago strukirana. Sastav: 100% pamuk, 180gr/m². Dostupna u 11 boja. Osnovna cena bez štampe 357,60+ PDV

JET WOMEN

57.035
Ženski zimski prsluk sa kapuljačom. Sastav: 100% najlon. Dostupan u 2 boje Osnovna cena bez štampe 2.856,00 + PDV.

OLYMPIA šolje

44.097
Porcelanska šolja 275 ml. Prečnik 8x8,5cm. Dostupno u 4 boje. Osnovna cena bez štampe: 130,90 + PDV

BUBBLE

37.774
Bluetooth, plastični zvučnik, vodootporan, jačina 3w, lepi se vakuum gumom na ravne površine. Dimenzija: prečnik 8,5, visina 4,8cm Osnovna cena bez štampe 809,20 + PDV.

BENZ olovke

10.149
Plastična hemijska olovka sa LED efektom. Olovka pri uključenju svetli kroz graviranu površinu. Preporučena vrsta brendiranja LASER gravura. Osnovna cena bez gravure 117,8

MERLOT rokovnici

34.219
Notes formata A5 Materijal za oblaganje korice: termo osetljiva eko koža. Broj strana: 192. Dostupan u 5 boja Osnovna cena bez štampe: 236,81 + PDV.

BROI 1. GODINA I, MART 2018. SOKOBANJA, IZLAZI KVARTALNO IZDAVAČ I ŠTAMPA: AGENCIJA ZA PROMOTIVNE USLUGE I ŠTAMPU KAMPANJA SOKOBANJA UREDNIK: IVAN MARJANOVIĆ, TEKSTOVI: VLADAN DIMITRIJEVIĆ, ANĐELINA MOMIROVIĆ, IVAN MARJANOVIĆ, FOTOGRAFIJA: SAŠA PETROVIĆ, DIZAJN: SLAVOLJUB ĆIRKOVIĆ, LEKTOR: VINKA DIMITRIJEVIĆ

Copyright © kampanja.rs   All rights reserved.

MAJICE

Sav tekstil iz naše ponude spada u kategoriju reklamnog tekstila proverenog kvaliteta i povoljnih cena.

 

Detaljnije

VIZITKE

Iako smo u dobu kancelarija koje posluju bez papira, "skromna" vizit kartica je i dalje uvod u svaki vid poslovne saradnje.

Detaljnije

FLAJERI

Iskoristite naše znanje i iskustvo da napravite efektne flajere - koji će na pravi način zainteresovati vaše kupce.

 

Detaljnije

ROLL UP baneri

Jeftini, prenosivi i veoma efektan vid oglašavanja. Za 48 sati na vašoj adresi.

 

 

Detaljnije

REKLAMNI TAPETI

Promotivni, informativni ili dekorativni tapet za vaš poslovni ili stambeni prostor. Isporuka za 48-72h..

 

Detaljnije

USB MEMORIJA

USB flash memorije su dostupne u više modela i kapaciteta.

 

 

USB

 

Detaljnije